Új szűrés magyarországon
a béldaganatok kiszűrésére

Fájdalommentes, diszkrét
otthoni mintavétel

Kiemelkedő pontosság

Schebo® M2-PK™ 2:1 teszt

Fájdalommentes kombinált teszt a béldaganatok kiszűrésére, amely a Tumor M2-PK izoenzim mellett a székletben jelenlévő vért is képes kimuatni

új szűrés Magyarországon

A vastagbéldaganat az egyik leggyakoribb rosszindulatú elváltozás hazánkban Magyarországon évente hozzávetőlegesen 9.000-en betegednek meg vastagbélrákban. A halálesetek száma eléri az 5.000 főt. Minden második órában meghal valaki béldaganat következtében csupán azért, mert a betegséget nem ismerik fel időben! A betegség kialakulása nagyon jól követhető, kezdeti stádiumban szűréssel felismerhető, és jól kezelhető. Sajnos ez a betegség egészen hosszú ideig tünetmentes, így ha már a tünetek jelentkezésekor fordul a páciens az orvoshoz, nagy valószínűséggel előrehaladott stádiumban állapítják meg a betegséget.

 

A ScheBo® Tumor M2-PK™ enzimes béldaganatszűrő székletteszt egy nagyon megbízható, fájdalommentes, orvosszakmailag elismert, egyszerűen és bármikor elvégezhető szűrési módszer, mely akár az Ön életét is megmentheti!

A ScheBo® Tumor M2-PK™ székletteszt, a gyorstesztek valamint a 2:1-ben teszt dunántúli, kizárólagos jogú forgalmazója a SUNMED Kft. jóvoltából már az Ön számára is elérhető e vizsgálat.

 

A ScheBo® Tumor M2-PK™ székletteszt nagyon könnyen elvégezhető vizsgálat, mely közvetlenül a forgalmazótól történő vásárláskor az egészségpénztáraknál is elszámolható. Önnek mindössze annyi teendője van a használati útmutató elolvasását követően, hogy a megvásárolt tesztdobozban lévő mintavételi csomag segítségével mintát vesz a székletből, amelyet a mellékelt, bérmentesített borítékban elküld a laboratórium részére. Nincs szükség diétára, hashajtásra, megterhelő felkészülésre, mint a vastagbéltükrözés esetében, és orvosát sem kell e-miatt felkeresnie. Pozitív (kórós) leleteredmény esetében viszont – a leleteket a vizsgálat után postázunk a pácienseknek - szükség van vastagbéltükrözésre, melyet kifejezetten ajánlunk is ebben az esetekben. (jóindulatú vagy rosszindulatú béldaganat gyanúja miatt).

 


Az új gyorstesztek segítségével egészségügyi szakember akár 15 percen belül is eredményt (nem számszerű) kaphat. A 2:1-ben gyorsteszt az enzimvizsgálaton felül a daganatok által termelt vért is képes jelezni. Így a vizsgáló egészségügyi szakszemélyzet helyben még pontosabb eredményt adhat a pácienseknek.

Schebo® M2-PK™ 2:1 teszt

Fájdalommentes kombinált teszt a béldaganatok kiszűrésére, amely a Tumor M2-PK izoenzim mellett a székletben jelenlévő vért is képes kimuatni

Termékeinket megrendelheti megújult webáruházunkban: www.neotest.hu